O nama    Terapija solju    Često postavljana pitanja    Svedočanstva    Foto galerija   Cene i termini    Kontakt    HOME
Deca    Rezultati    Poboljšanje zdravlja    Indikacije i kontraindikacije    Sportovi
Astma  Sinuzitis   Polenska groznica   Hronična obstruktivna bolest pluća   Infekcija uha   Bronhitis   Kašalj   Ekcem   Psorijaza
       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terapija solju za decu

 

Terapija solju je 100% prirodna, bez veštačkih elemenata. Klinički je dokazano da su prirodne metode lečenja efikasnije kod dece zato što deca reaguju intenzivnije nego odrasli. Kliničari preporučuju roditeljima da prvo probaju prirodne metode (na primer slane pećine) za svoju decu pre nego što počnu da koriste lekove. Količina hormona koju lekovi sadrže ima mnogo ozbiljnije opasne neželjene nus pojave kod dece.

Molimo Vas, zapamtite da nema starosne granice za Terapiju solju.

Efikasnost terapije solju je evidentna i preporučuju je pulmolozi i otorinolaringolozi, pošto je utvrđeno da su simptomi nestali kod 85 do 95% dece nakon 3 tretmana terapijom solju, dok su odrasli primetili da nakon 10-12 meseci dolazi do znaćajnog poboljšanja, što im omogućava smanjenje redovne terapije lekovima 65-75%. Terapija takođe poboljšava kvalitet njihovog života.


Odvojena slana soba za decu

Utvrdili smo da su potrebe dece i odraslih tokom terapije solju različite. Dok odrasli žele tišinu, da se opuste i spavaju, deca žele da gledaju crtane filmove i da se igraju. Da bismo zadovoljili obostrane potrebe, napravili smo Slanu pećinu sa 2 slane sobe - jedna za decu druga za odrasle.

Slana pećina ima i prostor za igru gde se deca mogu igrati dok traje tretman. Oni se igraju, ne shvatajući da su na terapiji.


Nadgledanje je besplatno

Shvatamo da vi ne želite da ostavite vašu decu u slanoj sobi da budu sami. Takođe mislimo da je besmisleno da plaćate duplo. Zato je nadgledanje dece u Slanoj pećini uvek besplatno, što znači da vi uvek idete u slanu sobu sa detetom kada ima tretman.


Poboljšano disanje

Kao rezultat terapije bronhije se obnove, disanje postaje lakše i funkcija disanja se poboljšava. To utiče na normalizaciju ostalih telesnih sistema. Zahvaljujući ojačanom imunom sistemu smanjuje se broj dana kada ste bolesni. U slučajevima astme i krupa, zapaljenja koja uzrokuju spazam bronhija će prestati, snabdevanje bronhija vazduhom će se normalizovati i astmatični napadi će prestati.

 

[ Vrh stranice ]

 
Novo radno vreme Slane pećine

Radnim danima: 9:00-21:00 h
Subotom i Nedeljom: 9:00-17:00 h


Besplatno merenje kapaciteta pluca

Svaka čast, dragi vlasnici! Jako nam je lepo i već smo vas preporučili. Držimo vam pesnice za ovaj plemeniti posao.
Mama, Danka Carić

Terapija je super! Deluje... Svi ste divni i ljubazni... Ambijent je predivan... Dolazićemo uvek.
Tamara P.

Bile smo četiri puta. Opuštajuće je i primetile smo pomak na bolje, osećamo da smo raspoloženije, zadovoljnije, lakše dišemo, poboljšao nam se kvalitet kože.
Osoblje je vrlo ljubazno, nasmejano i predusretljivo...
Dve Milice

Slana pećina je fantastična. Već prva terapija pomaže. Lakše se spava, lakše diše. Prostor je relaksirajući, osoblje jako profesionalno i prijatno, kao i kompletan ambijent.
Svakako preporučujem i zdravima kao preventivu.
P.S. Koža je primetno čistija posle svakog tretmana.
Ivana

Prezadovoljni pećinom, efektom, osobljem!!!
Porodica Randjelović

Oduševljena sam dečijom sobom! Zamak, akvarijum, sve je predivno. A što je najbitnije, moje dete se već posle druge terapije ne budi noću zbog zapušenog nosa.
Marija P.

Prvog dana kad sam došao jedva sam mogao da dišem kroz nos i stalno je bio sluzav. Redovno sam dolazio na terapije i posle nekoliko dolazaka osetio sam manji pritisak u sinusima, noću sam bolje disao a i moje glavobolje su nestrale. Nastavljam terapiju…
Goran B.

Prodisala sam posle prvog dolaska, maramice su bile na pravom mestu, bravo…
Marija O.

Došla sam u Slanu Pećinu na nagovor prijateljice… Treći dan već nemam glavobolju… za divno čudo. Hvala vam!
Biljana O.

Iako mi zbog reakcije na terapiju neprestano curi nos (što je dobro), jedva čekam sledeću terapiju. Atmosfera je divna, osoblje stručno i ljubazno, mogu da se opustim i uživam čitavih sat vremena.
Kaca B.
Ključne reči
terapija solju beograd, lečenje solju, sinuzitis, astma, polenska groznica, kašalj, hpob, ekcem, bronhitis, haloterapija beograd, infekcije uha, slana pećina beograd, slana pećina deca, aerosol, halogenerator, inhalacija solju, respiratorni sistem, respiratorne infekcije, pluća, aleveole, alergija, disanje, curenje iz nosa, prehlada, pomoćno lekovito sredstvo, slana soba, slana soba haloterapija, slana soba deca, hrkanje, pušački kašalj, iskašljavanje
 

SLANA PEĆINA Gračanička 1, Beograd   SLANA PEĆINA © 2014 Sva prava zadržana
tel. 011/ 32 83 988, 011/ 32 83 989   mob. 060 55 000 44    e-mail: info@slanapecina.rs   web design > deoposla.com

eXTReMe Tracker