O nama    Terapija solju    Često postavljana pitanja    Svedočanstva    Foto galerija   Cene i termini    Kontakt    HOME
Deca    Rezultati    Poboljšanje zdravlja    Indikacije i kontraindikacije    Sportovi
Astma  Sinuzitis   Polenska groznica   Hronična obstruktivna bolest pluća   Infekcija uha   Bronhitis   Kašalj   Ekcem   Psorijaza
       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poboljšanje zdravlja

 

Kao rezultat terapije bronhije su ponovo zdrave, disanje postaje lakše i poboljšava se funkcija disanja. To sve vodi ka normalizaciji ostalih telesnih sistema. Zahvaljujući jačem imunom sistemu osoba će biti živahnija i manje bolesna. U slučajevima astme i krupa, prestaće spazam bronhija, protok vazduha bronhijama će se normalizovati što će eliminisati astmatične napade.

Efikasnost terapije je direktno vidljiva i veoma rado je preporučuju pulmolozi i otorinolaringolozi, jer se pokazalo da kod 85% do 95% dece, simptomi se povuku nakon 3 tretmana, dok je kod odraslih značajno poboljšanje simptoma evidentirano nakon 10-12 meseci tako da su mogli da smanje redovno uzimanje lekova za 65-75%. Tretmani su takođe popravili kvalitet njihovog života.


Terapija solju za decu

Terapija solju je 100% prirodna, bez veštačkih elemenata. Klinički je dokazano da su prirodne metode lečenja efikasnije kod dece zato što deca reaguju intenzivnije nego odrasli. Kliničari preporučuju roditeljima da prvo probaju prirodne metode (na primer slane pećine) za svoju decu pre nego što počnu da koriste lekove. Količina hormona koju lekovi sadrže ima mnogo ozbiljnije, opasne neželjene nus pojave kod dece.

Molim vas zapamtite da nema starosne granice za Terapiju solju.

Slana pećina ima i prostor za igru gde se deca mogu igrati dok traje tretman. Oni se igraju i čak ni ne shvataju da su na terapiji.

Pozovite 060/ 55 000 44 za Vašu prirodnu terapiju solju

 

 
Novo radno vreme Slane pećine

Radnim danima: 9:00-21:00 h
Subotom i Nedeljom: 9:00-17:00 h


Besplatno merenje kapaciteta pluca

Svaka čast, dragi vlasnici! Jako nam je lepo i već smo vas preporučili. Držimo vam pesnice za ovaj plemeniti posao.
Mama, Danka Carić

Terapija je super! Deluje... Svi ste divni i ljubazni... Ambijent je predivan... Dolazićemo uvek.
Tamara P.

Bile smo četiri puta. Opuštajuće je i primetile smo pomak na bolje, osećamo da smo raspoloženije, zadovoljnije, lakše dišemo, poboljšao nam se kvalitet kože.
Osoblje je vrlo ljubazno, nasmejano i predusretljivo...
Dve Milice

Slana pećina je fantastična. Već prva terapija pomaže. Lakše se spava, lakše diše. Prostor je relaksirajući, osoblje jako profesionalno i prijatno, kao i kompletan ambijent.
Svakako preporučujem i zdravima kao preventivu.
P.S. Koža je primetno čistija posle svakog tretmana.
Ivana

Prezadovoljni pećinom, efektom, osobljem!!!
Porodica Randjelović

Oduševljena sam dečijom sobom! Zamak, akvarijum, sve je predivno. A što je najbitnije, moje dete se već posle druge terapije ne budi noću zbog zapušenog nosa.
Marija P.

Prvog dana kad sam došao jedva sam mogao da dišem kroz nos i stalno je bio sluzav. Redovno sam dolazio na terapije i posle nekoliko dolazaka osetio sam manji pritisak u sinusima, noću sam bolje disao a i moje glavobolje su nestrale. Nastavljam terapiju…
Goran B.

Prodisala sam posle prvog dolaska, maramice su bile na pravom mestu, bravo…
Marija O.

Došla sam u Slanu Pećinu na nagovor prijateljice… Treći dan već nemam glavobolju… za divno čudo. Hvala vam!
Biljana O.

Iako mi zbog reakcije na terapiju neprestano curi nos (što je dobro), jedva čekam sledeću terapiju. Atmosfera je divna, osoblje stručno i ljubazno, mogu da se opustim i uživam čitavih sat vremena.
Kaca B.
Ključne reči
terapija solju beograd, lečenje solju, sinuzitis, astma, polenska groznica, kašalj, hpob, ekcem, bronhitis, haloterapija beograd, infekcije uha, slana pećina beograd, slana pećina deca, aerosol, halogenerator, inhalacija solju, respiratorni sistem, respiratorne infekcije, pluća, aleveole, alergija, disanje, curenje iz nosa, prehlada, pomoćno lekovito sredstvo, slana soba, slana soba haloterapija, slana soba deca, hrkanje, pušački kašalj, iskašljavanje
 

SLANA PEĆINA Gračanička 1, Beograd   SLANA PEĆINA © 2014 Sva prava zadržana
tel. 011/ 32 83 988, 011/ 32 83 989   mob. 060 55 000 44    e-mail: info@slanapecina.rs   web design > deoposla.com

eXTReMe Tracker