O nama    Terapija solju    Često postavljana pitanja    Svedočanstva    Foto galerija   Cene i termini    Kontakt    HOME
Deca    Rezultati    Poboljšanje zdravlja    Indikacije i kontraindikacije    Sportovi
Astma  Sinuzitis   Polenska groznica   Hronična obstruktivna bolest pluća   Infekcija uha   Bronhitis   Kašalj   Ekcem   Psorijaza
Početna > Terapija solju > Polenska groznica
       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prirodni lek protiv polenske groznice

 

Alergeni u vazduhu, počev od polena i prašine do buđi i kućnih ljubimaca, su najčešći razlozi za alergiju. Ako se alergije ne leče, mogu dovesti do polipa u nosu ili oticanja nazalnih turbina. Uobičajeni simptomi su: kašalj, šištanje, crvenilo i oticanje očiju, bolno grlo, česta krvarenja iz nosa, postnazalno slivanje, ulceracije jezika, gorušica, iritabilnosti i depresija.

Alergeni iz vazduha (polen, prašina, buđ...) najčešći su uzroci alergije. 

Sluzokoža bronhija pre i posle Terapije solju (čestice prašine, dim i atmosferski zagađivači)

 
Spoljašnji alergeni: polen, trava, itd.
Kućni alergeni: kućni ljubimci, prašina…

Klinički je dokazano da inhalacija slanim aerosolom čisti respiratorni sistem ljudskog tela i ubrzava eliminaciju toksina. Veličina čestica je ista kao što je i u prirodnim slanim pećinama - — 1-5 µm. Ove čestice koje se udišu prodiru u bronhijalne grane u formi najfinijih kristala. Suvi slani aerosol radi kao “bronhijalna četka” za disajne puteve.

Dokazano je da slani aerosol ima baktericidne efekte čisteći mikrobsku floru respiratornog trakta, usporavajući razmnožavanje bakterija i povećavajući otpornost na respiratorne bolesti. Slani aerosol je dobro poznat decongestant (lek za smanjenje kongestije); on smanjuje zapaljenje proširujući disajne puteve i uspostavljajući normalan transport sekrecije sluzi i oslobađajući blokade u bronhijama i bronhiolama što vodi ubrzanoj eliminaciji naslaga katra i alergena. To takođe ima hiposenzitivni efekat: telo postaje manje osetljivo na supstance koje izazivaju alergijsku reakciju i imunomodulacioni efekat: to je smanjenje nivoa IgE u telu. IgE je antitelo koje je uključeno u alergijsku reakciju.

Suvi natrijum hlorid aerosol eliminiše udahnute čestice polena disajnih puteva. Taj vazduh svojim sastavom jača imunitet, a bolji imunitet smanjuje alergijsku reakciju na polen i ostale alergene. Procenjena efikasnost tretmana je od 75-98%.

Pacijenti prestaju da uzimaju antihistamine, steroide i ostale lekove nakon 5 do 10 tretmana, ne zato što mi to tražimo od njih, već zato što im lekovi nisu potrebni.

Terapija solju je 100% prirodna, sigurna, bez lekova, obezbeđuje efikasno dugotrajno olakšanje ljudima koji pate od polenske groznice. Može se koristiti kao komplementarni tretman uz prepisane lekove ili kao samostalni tretman. Kada se Terapija solju koristi kao komplementarni tretman, može povećati efikasnost prepisanih lekova tako da se može smanjiti količina koja se uzima. 

Pozovite 060/ 55 000 44 za Vašu prirodnu terapiju solju

 

[ Vrh stranice ]

 
Novo radno vreme Slane pećine

Radnim danima: 9:00-21:00 h
Subotom i Nedeljom: 9:00-17:00 h


Besplatno merenje kapaciteta pluca

Svaka čast, dragi vlasnici! Jako nam je lepo i već smo vas preporučili. Držimo vam pesnice za ovaj plemeniti posao.
Mama, Danka Carić

Terapija je super! Deluje... Svi ste divni i ljubazni... Ambijent je predivan... Dolazićemo uvek.
Tamara P.

Bile smo četiri puta. Opuštajuće je i primetile smo pomak na bolje, osećamo da smo raspoloženije, zadovoljnije, lakše dišemo, poboljšao nam se kvalitet kože.
Osoblje je vrlo ljubazno, nasmejano i predusretljivo...
Dve Milice

Slana pećina je fantastična. Već prva terapija pomaže. Lakše se spava, lakše diše. Prostor je relaksirajući, osoblje jako profesionalno i prijatno, kao i kompletan ambijent.
Svakako preporučujem i zdravima kao preventivu.
P.S. Koža je primetno čistija posle svakog tretmana.
Ivana

Prezadovoljni pećinom, efektom, osobljem!!!
Porodica Randjelović

Oduševljena sam dečijom sobom! Zamak, akvarijum, sve je predivno. A što je najbitnije, moje dete se već posle druge terapije ne budi noću zbog zapušenog nosa.
Marija P.

Prvog dana kad sam došao jedva sam mogao da dišem kroz nos i stalno je bio sluzav. Redovno sam dolazio na terapije i posle nekoliko dolazaka osetio sam manji pritisak u sinusima, noću sam bolje disao a i moje glavobolje su nestrale. Nastavljam terapiju…
Goran B.

Prodisala sam posle prvog dolaska, maramice su bile na pravom mestu, bravo…
Marija O.

Došla sam u Slanu Pećinu na nagovor prijateljice… Treći dan već nemam glavobolju… za divno čudo. Hvala vam!
Biljana O.

Iako mi zbog reakcije na terapiju neprestano curi nos (što je dobro), jedva čekam sledeću terapiju. Atmosfera je divna, osoblje stručno i ljubazno, mogu da se opustim i uživam čitavih sat vremena.
Kaca B.
Ključne reči
terapija solju beograd, lečenje solju, sinuzitis, astma, polenska groznica, kašalj, hpob, ekcem, bronhitis, haloterapija beograd, infekcije uha, slana pećina beograd, slana pećina deca, aerosol, halogenerator, inhalacija solju, respiratorni sistem, respiratorne infekcije, pluća, aleveole, alergija, disanje, curenje iz nosa, prehlada, pomoćno lekovito sredstvo, slana soba, slana soba haloterapija, slana soba deca, hrkanje, pušački kašalj, iskašljavanje
 

SLANA PEĆINA Gračanička 1, Beograd   SLANA PEĆINA © 2014 Sva prava zadržana
tel. 011/ 32 83 988, 011/ 32 83 989   mob. 060 55 000 44    e-mail: info@slanapecina.rs   web design > deoposla.com

eXTReMe Tracker